Interview med Muhittin Kaplan

Muhittin er 24 år og er født og opvokset i Danmark. Han bor i Albertslund og arbejder som sælger, i sin onkels virksomhed. Muhittin beskriver sig selv som en loyal, trofast og social fyr.

Endnu en ny sangfuld har spredt sine vinger, og springer nu ud som sangsolist.

24 årige Muhittin Kaplan, der er født og opvokset i Danmark, vidste allerede fra barnsben at han ville synge.
Han blev inspireret af sin mor, og mener desuden at det er dér, han har arvet sit talent. Muhittin lytter meget til kurdisk og tyrkisk popmusik.

Da mine fans er begyndt at interessere sig for kurdisk musik, har jeg ligeledes fået lyst til at synge på kurdisk. Jeg synes også at det er fedt at synge på andre sprog, såsom engelsk og spansk.

Multitalentet sigter efter “O ses Türkiye”
Muhittin spiller på guitar, saz, klaver, trommer m.fl. og synger både til bryllupper og koncerter. Han er ny som sangsolist, og man kan indtil videre lytte til hans musik på youtube.com, men den ambitiøse sangsolist har i sinde, at gå videre med sangkarrieren og endda være med i ”O ses Türkiye”, som er den tyrkiske version af Popstar. Han synger for det meste på tyrkisk, men er efterhånden også blevet glad for, at synge på kurdisk:

”Jeg synger både på kurdisk og tyrkisk, men foretrækker mest tyrkisk, da jeg har sunget på tyrkisk i mange år. Da mine fans er begyndt at interessere sig for kurdisk musik, har jeg ligeledes fået lyst til at synge på kurdisk. Jeg synes også at det er fedt at synge på andre sprog, såsom engelsk og spansk.”

Muhittin håber på støtte fra sine fans

Muhittin er godt forberedt på, de udfordringer han vil møde på sin vej, for at nå til tops og håber i den anledning på støtte fra sine trofaste fans, og lover dem til gengæld at yde sit bedste.

”Jeg er bevidst omkring, at det er en lang vej at nå sine mål. Der er masser af udfordringer, især når man øver og bruger tid og energi på flere musikinstrumenter. I øvrigt er jeg ny som sangsolist, og dette gør det heller ikke helt nemt. Til mine lyttere vil jeg blot sige: Jeg håber at I vil støtte mig hele vejen igennem og være der for mig, for i betyder meget for mig. Jeg vil yde mit bedste for jeres skyld og imponerer jer så godt som muligt.”

Lyt til Muhittin Kaplan’s nyeste sang fra 2013 ”Seni Sevmek Ibadet” nedenfor