Bør kvinder finde sig i alt?

I Danmark bliver 30.000 kvinder årligt udsat for vold fra enten, kæreste eller samlever.  (Tal ifølge kvindecenter.dk) Det er forholdsvist et rimelig højt tal, når vi har lovgivning imod vold i hjemmet, i modsætning til 79 andre lande, der i 2003 ikke havde nogen lovgivning imod vold i hjemmet. Forestil dig, hvor højt tallet i disse lande må være.

Når man får at vide, at en man kender, bliver banket af sin mand eller kæreste, får man et helt naturligt had til manden. Personligt synes jeg, at de mænd der slår kvinder, er de mest frastødende der findes. Jeg synes faktisk ikke engang, man burde spilde ordet ”mand” på disse modbydelige væsner! Jeg forstår slet ikke, hvordan man kan slå på et andet menneske. Man må virkelig have en følelse af afmagt, siden man så tyr til vold, når man kan løse konflikten via dialog. Hvorfor vælger man at slå på sin samlever, når man helt frit selv kan vælge, om vedkommende skal være en del af ens liv eller ej? Altså, hvis hun er så umulig at have med at gøre, at hun kun forstår ting, når de bliver ”banket” ind i hende, så kan man jo vælge at gå fra hende..?

Sejt at banke sin dame?
Når man befinder sig i ghetto området, så hør man tit om hvor ”sejt” det er at banke sin dame. Og når man spørger; Hvorfor? Så er det fordi, at hun er for dum, og at hun ikke forstår ham, medmindre han slår hende. Og ofte siger de efterfølgende: ”Man tager ikke skade af at få en flad i ny og næ!” Som om det er det mest naturlige i verden!

Når det så er sagt, og jeg har fået fortalt, hvad jeg synes om de kære gentlemens, så kan jeg ikke lade være med, at være utrolig indebrændt over de kvinder, der accepterer dette og bliver hos manden. Jeg vil dog understrege, at det er den yngre generation af kvinder, der acceptere vold, jeg hentyder til. Hvis man kigger tilbage på tiden i Mellemøsten, så havde kvinderne dengang, ikke noget valg,  men selv den dag i dag er der flere steder rundt omkring hvor kvinder ikke har andre valg end at blive hos manden. Og når man i årtier har levet under sådanne betingelser og i sådan et samfund, så ved man måske ikke bedre. Kvinder der lever i et samfund, hvor de er fuldstændig afhængige af mandens forsørgelse, kan man egentlig bearbejde. Dem har jeg utrolig ondt af, og det er regeringen i de pågældende lande, som desuden er utrolig mandschauvinistiske, som skal bearbejdes.

Sharia-loven kort fortalt
De muslimske lande, der regerer efter Sharia-loven, er efter min mening, helt gal på den. For at lægge helt ærlig ud, så står der i Sharia-loven, at man ikke må slå kvinden i ansigtet, og man må heller ikke slå så hårdt, at der kommer mærker efterfølgende. MEN man må altså godt slå hende;
1. Når hun svarer sin ægtemand koldt, i forhold til hvordan hun ellers plejer at svare, når han snakker til hende,
2. Når hun nægter ham samleje, fordi hun ikke har lyst, når han har, og
3. når han finder hende vrangvillig, i forhold til hvordan hun ellers plejer at være. Det er hvad vi i dag vil kalde humørsvingninger.
Han skal dog advare hende, og kan evt. sige følgende til hende: ”Frygt Allah vedrørende de rettigheder du skylder mig, det at adlyde mig er religiøst obligatorisk”. Er hun stadig rebelsk, kan han i værste fald nægte hende samleje. Det må nok være det værste, han kan udsætte hende for. At blive nægtet samleje af en mand, som slår en og absolut intet respekt har for ens personlig integritet – Ja puha. Jeg tror nærmere, at det er et mareridt for enhver kvinde, der lever i sådan et samfund, med sådan en ”herlig” ægtemand.  Det er ifølge Sharia-loven obligatorisk for kvinden, at have samleje med manden, når han er 1, hjemme, 2. når han spørger hende og når hun 3. fysisk magter det – altså når hun ikke menstruerer.
Hvis man er helt kollaps i hovedet, kan man mene, at når man har sagt A må man også sige B. Altså, når man vælger at gifte sig med en mand, må han derefter også leve med de følgende konsekvenser. Om det så betyder bank hver en eneste dag. Så snæversynet behøver man egentlig ikke at være, eller man behøver i hvert fald ikke udtrykke det, hvis man lever i et samfund, hvor Sharia-loven hersker. For ifølge Sharia-loven, må en pige godt bortgiftes imod sin vilje, hvis hendes far beslutter det. Man dog godt spørge efter hendes mening, hvis hun har nået pubertetsalderen. Så alle piger under 13 år kan tvangsgiftes, og hvis man er over 13 år og lidt genert (læs: ræd), – ja så er man screwed. For en kvindes tavshed anses for samtykke.

Søg hjælp
Tilbage til de kære unge magtesløse kvinder, som lever i et samfund, hvor de har alle deres rettigheder, og som er bekendt med disse, og alligevel bliver hos en mand der banker dem. Jeg kan bare ikke sætte mig i deres tankegang. Selv påstår de, at det er svært at afslutte forholdet, fordi hun elsker ham. Elsker!? Hvordan kan man elske en mand, der har så lidt respekt for en, at han banker løs på dig, når han ikke får sin vilje? Jeg er ellers, efter min egen mening, et meget sympatisk og fordomsfri individ, men når jeg gang på gang ser en bekendt med et blåt øje og mærker på kroppen efter spark og slag, og gang på gang har tilbudt hende min støtte, og fortalt hende, hvor hun kan henvende sig, for at få professionel hjælp og støtte, men alligevel bliver hos hendes ”elskede”, så får jeg bare nok. Jeg er godt klar over, at det er svært at komme ud af et voldeligt forhold. De fleste af de kvinder er opvokset i et voldeligt hjem, og derfor, er det ikke noget nyt. Andre bliver i forholdet, fordi de har børn, og bliver så familien ikke bliver splittet.

Det er utroligt, hvor påvirket man kan blive, af at være vidne til hustru- og/eller kærestevold. Man bliver så vred og indebrændt på hende, at man bogstaveligt talt selv har lyst til at klappe hende en – men man gør det selvfølgelig ikke.

Til sidst, vil jeg lige understrege, at alle religioner har min dybeste respekt, men jeg har absolut ingen respekt for disse, som fortolker og formidler religion på en måde, at det er legalt at tæve sin hustru. Og til de kvinder som lever i et voldeligt forhold: Du er meget bedre tjent uden en mand der slår dig, uanset hvad grunden er. Det er aldrig for sent at komme ud af et voldeligt forhold, og du kan søge hjælp på diverse krisecenter. Du kan på denne hjemmeside få anonym rådgivning; anonym-raadgivning.com
Søg hjælp før det er for sent.

Læs mere om sharia-loven ved at klikke her